Уроци по рисуване за кандидат-студенти

 

уроци по рисуване за кандидат-студенти, НХА, НУИИ, Св. Лука, художествена гимназия

ВАЖНО: Уроците НЕ са подходящи за възрастни-ЛЮБИТЕЛИ

Уроците по рисуване за кандидат-студенти включват подготовка за всички видове изпити по „Рисуване“ в Националната художествена академия/1-ви изпит/, съдействие за консултации за 2-ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по „Живопис“ в НХА; изпити по “Мода” в НХА; изпити по Рисуване в Лесотехнически университет; изпити за спец. “Инженерен дизайн” в Технически университет; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина.

уроци по рисуване,уроци по рисуване за кандидат-студенти, НХА,уроци, рисуване, кандидат-студентиРисуване : в зависимост от нивото и художествената култура на всеки ученик, се преминава през : рисуване на ръбести и овални предмети, рисуване на сложен натюрморт от натура, рисуване на глава-етюд от натура, рисуване на ¾ и цяла фигура от натура. Целта е поетапно формиране на умения и знания за правилно конструктивно и светлосянъчно изграждане на натурата. За предпочитан материал в началото бих посъветвала да се използват моливи, в последствие – техника с въглен и туш/перо. В зависимост от времето за подготовка на всеки кандидат-студент се подготвя индивидуален план за по-обширна или по-съкратена подготовка, чрез която да се усвоят тези умения.

Живопис – подготовката по Живопис включва рисуване на глава от натура и ¾ уроци по рисуване,уроци по рисуване за кандидат-студенти, НХА,уроци, живопис, кандидат-студентифигура от натура, след овладяване на принципите за изграждане на графичен етюд. Целта е овладяване на конструкцията и постигане на пластично моделиране на обемите с цветен материал, който може да бъде произволен според изискванията на НХА: темпера, акрил, маслени бои и др.

Портфолио – подготовка на рисунки , цветни задачи и композиции за кандидатстване във Висше учебно заведение, съобразени със съответните изисквания.

Обучението се провежда в малки групи до 5 човека в творческа и спокойна атмосфера в София. Уроците се провеждат през седмицата или в събота и неделя по 4 астрономически часа в кв. Младост 1. При интерес може да ми пишете във “Формата за контакти” по-долу, за записване се обадете на тел: 0883 461 596.

ТУК МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ РИСУНКИ
НА МОИТЕ УЧЕНИЦИ:
https://www.facebook.com/atelie.TiSiART.bg/

  • За да се свържете с мен:

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение