Дизайн

плакат, дизайн, графичен дизайн

Дизайнат е навсякъде около нас. Дизайнат е естетическото изображение на дадено изделие в приложното изкуство или промишленоста. В разширен смисал дизайнът засяга и конструкцията на дадено изделие.
Общото между всички видаве дизайн е целта да се подобри един продукт или да се създаде нов,който ще е по-полезен и ефективен за употреба.Независимо от областите на проложение,всеки дизайн се стреми да направи един продукт, който да бъде естетически издържан, практичен и удобен

Дизайнът е процес при който на визуалната информация се придава форма и структура.  Това често става чрез използване на типография, изображения, цветове и други. Графичният дизайн включва в себе си задълбочени познания за композиция и форма, цвят, видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми и цветни гами. Наличието на чувство за естетика и художествените познания у графичния дизайнер, също допринасят за изработката на добър продукт на графичния дизайн. Отчетливост на визията и съчетаването на цветове и техния контраст също допринасят за доброто възприемане на посланието. Освен естетически и технически познания дизайнерът трябва да притежава и интуиция и да бъде иновативен. Всичко това събрано в едно с необходимата доза баланс и подчиненост на идеята, внушението и основната цел са предпоставки за добрия графичен или рекламен продукт.

С фирмените печатни рекламни продукти имате неограничени възможности да сте креативни и да покажете идеите си върху хартията. Може да грабнете публиката си и да достигнете до нея с картина и думи, а слогана ви може да се запомни за години напред. Когато работя се стремя към творческо мислене и креативност, за да постигна свежи и оригинални резултати.

Тук представям последните си проекти в областта на графичния дизайн: лого дизайн, плакати и брошури. Правени с

а за стажантски програми, в които съм участвала или за конкурси.

Лого дизайн и типография:
Плакати:
Брошури:
 • За да се свържете с мен:

   Вашето име (задължително)

   Вашият Email (задължително)

   Относно

   Вашето съобщение

   [recaptcha]