КЪМ ДНЕШНА ДАТА „РИСУВАНЕ И ВИНО“ НЕ СЕ ОРГАНИЗИРА В АТЕЛИЕТО!! 

Моя идея за развитие е организирането на нови часове “Рисуване и вино”, в които любители и ценители на изкуството с чаша вино в ръка и с моите напътствия да създадат своите първи шедьоври. Акцентът в тези класове ще бъде поставен върху портрета, модерната абстрактна живопис и фигурата.
Ако обичате да рисувате и да се забавлявате и искате да научите тънкости и трикове при изграждане на картина с акрилни бои, заповядайте в Творческо ателие Ти Си Арт. Ще открием таланта Ви и ще го развиваме!

При нас в Творческо ателие ТиСиАрт, освен да се забавлявате, ще може и да си тръгнете от тук с красива творба, с която да се гордеете. Нямате нужда от опит. Просто се присъединете към нас и утолете жаждата си за творчество!

Различни от обичайните нощни събития и претъпкани барове, нашата мисия е да ви подарим един нов и често изненадващ опит в изкуството.
В рамките на три часа ние ще ви въведем неусетно в тайните на живописта и скулптурата, използвайки различни техники.
Ще можете да се насладите на артистичния процес на пресъздаване на красива картина. Както и да сте в кманията на приятели, докато отпивате чаша вино.
Изберете и се запишете за някое от нашите забавни събития и разберете колко вдъхновяващо може да бъде изживяването!
Ние ще ви осигурим всички необходими материали. От вас остава да се насладите на емоцията, водени стъпка по стъпка от нашият артист, докато пиете любимата си напитка.

Класовете ще се провеждат :
– Всяка събота и неделя :  14 – 17 часа
– ограничен брой от 8 места
– всички материали са осигурени + чаша вино и минерална вода
– цена : 35лв., с ваучер от Грабо – 24.50лв., а тук може да следите за актуаните оферти : https://grabo.bg/places/tvorchesko-atelie-tisiart/deals
– За записване и повече информация за конкретната тема на събитието се обадете на 0883461596 или пишете във фб страницата на ателието: https://m.facebook.com/atelie.TiSiART.bg/