В ателието се предлагат и уроци по графичен дизайн на ученици и кандидат-студенти. Изучават се програмите Photoshop и Illustrator. Обучението е изцяло индивидуално, цената на 1 астрономически час е 15лв.
Дизайнът е навсякъде около нас. Графичният дизайн включва в себе си задълбочени познания за композиция и форма, цвят, видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми и цветни гами. Наличието на чувство за естетика и художествените познания у графичния дизайнер, също допринасят за изработката на добър продукт на графичния дизайн. Отчетливост на визията и съчетаването на цветове и техния контраст също допринасят за доброто възприемане на посланието. Общото между всички видове дизайн е целта да се подобри един продукт или да се създаде нов, който ще е по-полезен и ефективен за употреба.Независимо от областите на приложение, всеки дизайн се стреми да направи един продукт, който да бъде естетически издържан, практичен и удобен.
 

Дизайнът е процес, при който на визуалната информация се придава форма и структура. Дизайнът е естетическото изображение на дадено изделие в приложното изкуство или промишлеността. В разширен смисъл дизайнът засяга и конструкцията на дадено изделие.  Това често става чрез използване на типография, изображения, цветове и други.  Освен естетически и технически познания дизайнерът трябва да притежава и интуиция и да бъде иновативен. Всичко това събрано в едно с необходимата доза баланс и подчиненост на идеята, внушението и основната цел са предпоставки за добрия графичен или рекламен продукт.

С фирмените печатни рекламни продукти имате неограничени възможности да сте креативни и да покажете идеите си върху хартията. Може да грабнете публиката си и да достигнете до нея с картина и думи, а слогана ви може да се запомни за години напред. Когато работя се стремя към творческо мислене и креативност, за да постигна свежи и оригинални резултати.

Мои проекти в графичния дизайн:

Тук представям последните си проекти: лого дизайн, плакати и брошури, типографски решения. Ако ви е интересно може да видите и страницата ми Скици и рисунки, където има интересни решения, изпълнени в графичните техники