КЪМ ДНЕШНА ДАТА НЕ ПОЕМАМ ПОРЪЧКИ ЗА КАРИКАТУРИ!

Карикатурата е изображение, което цели да осмее някаква постъпка, поведение, персонаж. В днешно време карикатурата е оригинален подарък за хора, които ценят изкуството и имат чувство за хумор.
Карикатурите, които правя аз се рисуват на ръка с акварелни бои, не използвам шаблони и модели, в общи линии рисувам, това което желае клиентът. Форматът може да бъде А4 или А3. Рисува се по снимка на човека и ваша идея за около 5 работни дни. По желание на клиента мога да добавя и рамка. Получавате уникален подарък за различен повод: рожден ден, юбилей, дипломиране, сватба, подарък за кумове и пр. За повече информация и поръчки ми пишете в контактната форма или в стр. във Fb : https://www.facebook.com/CaricaturesBySilviaGancheva/

Българските ханове


Виж в сайта

Българските букви


Виж в сайта

Христо Ботев


Виж в сайта

Васил Левски


Виж в сайта

Кукери


Виж в сайта

Kоледните обичаи


Виж в сайта

Разходка в София оцветяване, рисуване, любопитни факти


Виж в сайта

Българските занаяти


Виж в сайта

Илюстрациите са особено типични за детските книжки, учебниците, ученическите издания на литература, също придружаващите изображения са чести в някои типове научна литература. Илюстрациите и графичните изображения съпътстват текста в книги и списания. Те са визуалния посредник между книга и читател. Това посредничество може да се разглежда като взаимодействие и допълване между изобразително изкуство и литература. Това е общуване-диалог между художника и писателя по страниците на изданията.

Карикатурите, които показвам тук са събрали в себе си дълбок смисъл, който разказва за това, в което сме се превърнали днес…….политическите машинации, състоянието на околната среда, неравенството, глобализацията… Всички тези теми засягам в своите творби, защото те са част от моето време, света, в който живея.

Илюстрациите и карикатурите са изпълнени върху лист с темпера или акварел, акварел и туш или само с туш и перо.