КЪМ ДНЕШНА ДАТА „РИСУВАНЕ И ВИНО“ НЕ СЕ ОРГАНИЗИРА В АТЕЛИЕТО!! 

Моя идея за развитие е организирането на нови часове “Рисуване и вино”, в които любители и ценители на изкуството с чаша вино в ръка и с моите напътствия да създадат своите първи шедьоври. Акцентът в тези класове ще бъде поставен върху портрета, модерната абстрактна живопис и фигурата.
Ако обичате да рисувате и да се забавлявате и искате да научите тънкости и трикове при изграждане на картина с акрилни бои, заповядайте в Творческо ателие Ти Си Арт. Ще открием таланта Ви и ще го развиваме!

При нас в Творческо ателие ТиСиАрт, от 2022г. творят деца от 1ва до 4та градинска група в „Работилничката за най-малките 3-6г.“. Заниманията целят да развият финната моторика на децата, въображението им, умението да мислят и творят самостоятелно. Задачите са разнообразни, но целят и затвърждаване на придобитите умения. Децата развиват умения за превръщане на идеята в триизмерна фигурка, а изпечените произведения от глина могат да се използват и в бита. Освен индивидуално развитие, децата придобиват социални умения, споделяйки идеи един с друг. 

 

Работилничката се провежда всеки Вторник от 16:30 – 17:30 часа

– ограничен брой от 5 места
– всички материали са осигурени, но е нужно да заявите участие поне един ден по-рано
– цена : 15лв.
– За записване и повече информация за конкретната тема на Работилницата се обадете на 0883 461 596 или пишете във фб страницата на ателието: https://m.facebook.com/atelie.TiSiART.bg/